Makat Nedir?
Okullar, işyerleri ve hükümetler gibi yüce kurumlar tarafından sansür uygulanan sitelere (youtube vb. gibi siteler)tıpkı eskisi gibi erişmenize yarayan ücretsiz basit bir yamadır. Diyeceksiniz ki adı ne biçim bunun J bunu geliştiren kişiler MAhkemeKArarıTemizleme demişler ve kısaca Makat olarak kısaltmışlar. Nasıl?
İndir yazısına tıklayıp indirip tabiki ki sonrasında da kurduğunuzda hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Bilgisayarınıza hiçbir yan etkisi yoktur. Tüm yasaklı sitelere özgürce girebilirsiniz. Ben kullanıyorum hiçbir yan etkisini görmedim J Artık yok T-tunnel, yok V-tunnel, yok bolu tüneli vs. ile uğraşmayın J
Program adresi: [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. ]
Aşağıdaki 7 üye 7 adlı üyeye, bu güzel gönderi için teşekkür
Türküye cumhuriyeti mahkemelerince yasaklanan sitelere girmek bence doğru değil. Ayrıca paylaştığın program illegal'dir.
Valla yeniköylü arkadaşım "türküye cumhuriyeti" mahkemeleri yasakladıysa beni ilgilendirmez, Be Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıyım. Şaka bi yana bu ülkenin başbakanı youtube için ne olacak bu yasak kaldırılmayacakmı diye aynen şunu söyledi mikrofonlara youtube kapalı değilki ben giriyorum sizde girin.
Makat telif hakkı olan bir program değilki illegal olsun, ha diyecen kapatılan sitelere giriliyor ama, mahkemelere karşı geliyor. Ama mahkemeler kendi aldıkları kararlarla çelişiyorlar maalesef. Youtube'u niye kapattılar efendim Atatürke hakaret videosu yayınlanmış bilmem ne, kimi engelliyosun türkiyeden girenleri ya yurtdışından girip o videoyu görenler ne olacak. Atatürk'ü bizler zaten tanıyoruz kim olduğunu, nasıl olduğunu esas alabiliyorsanız yurt dışındakiler için alın önlem onlara kötü biriymiş gibi aksetmesin.
Makat DNS ayarlarını herkesin yaptığı gibi elle değiştirmek yerine otomatik değiştiren bir yama program.
Bunu kullanarak biz giriyorsak buda suç işe Başbakanımızda suçlu o zaman
Aşağıdaki 7 üye 7 adlı üyeye, bu güzel gönderi için teşekkür
Bu paroğramı buraya koyarak kimseye girme zorunluluğu getirilmemiştir isteyen kullanır,isteyen kullanmaz herkesin özgür iradesi var
Program zaten üretici site üzerinden paylaşılmıştır, yani bizim sitemizden indirilmiyor sadece linki paylaşılmıştır burada kullanan kullanır bu tür programlar kullanmıyorum diyende yalan söyler
Aşağıdaki 4 üye 4 adlı üyeye, bu güzel gönderi için teşekkür
Okullar, işyerleri ve hükümetler gibi yüce kurumlar tarafından sansür uygulanan sitelere (youtube vb. gibi siteler)tıpkı eskisi gibi erişmenize yarayan ücretsiz basit bir yamadır. Diyeceksiniz ki adı ne biçim bunun J bunu geliştiren kişiler MAhkemeKArarıTemizleme demişler ve kısaca Makat olarak kısaltmışlar. Nasıl?
İndir yazısına tıklayıp indirip tabiki ki sonrasında da kurduğunuzda hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Bilgisayarınıza hiçbir yan etkisi yoktur. Tüm yasaklı sitelere özgürce girebilirsiniz. Ben kullanıyorum hiçbir yan etkisini görmedim J Artık yok T-tunnel, yok V-tunnel, yok bolu tüneli vs. ile uğraşmayın J
Program adresi: [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. ]