Lütfen Flash Player'inizi Update Edin
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. şuanki Zaman: 15:32.  

Geri Dön   Kastamonu Forum > BİLGİSAYAR > İNTERNET DÜNYASI

İNTERNET DÜNYASI Burada İnternetle İlgili Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz.

LinkBack Seçenekler Stil

Alt 27.08.2009   #1 (permalink)
Special Member

sanalbaykus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür: 239
169 Gönderiye 404 Kere Teşekkür Edilmiş
Tecrübe Puanı: 10 sanalbaykus is on a distinguished road
Arrow Erişimi Engellenmiş Sitelere Artık Makat'la Girin

Makat Nedir?
Okullar, işyerleri ve hükümetler gibi yüce kurumlar tarafından sansür uygulanan sitelere (youtube vb. gibi siteler)tıpkı eskisi gibi erişmenize yarayan ücretsiz basit bir yamadır. Diyeceksiniz ki adı ne biçim bunun J bunu geliştiren kişiler MAhkemeKArarıTemizleme demişler ve kısaca Makat olarak kısaltmışlar.
Nasıl?
İndir yazısına tıklayıp indirip tabiki ki sonrasında da kurduğunuzda hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Bilgisayarınıza hiçbir yan etkisi yoktur. Tüm yasaklı sitelere özgürce girebilirsiniz. Ben kullanıyorum hiçbir yan etkisini görmedim J Artık yok T-tunnel, yok V-tunnel, yok bolu tüneli vs. ile uğraşmayın J

Program adresi: [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. ]
sanalbaykus isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Share on Twitter
Alıntı ile Cevapla Facebook ile Paylaş
Aşağıdaki 7 üye 7 adlı üyeye, bu güzel gönderi için teşekkür
CİDE-GÜRENLİ (27.08.2009), moradam (07.02.2010), muallim37 (28.08.2009), sehrazat (27.08.2009), tanzer37 (19.11.2009), TayLan37 (30.08.2009), UMUTALİ (27.08.2009)

Alt 29.08.2009   #2 (permalink)
Acemi Er

Teşekkür: 1
5 Gönderiye 9 Kere Teşekkür Edilmiş
Tecrübe Puanı: 0 yeniköylü is on a distinguished road

Türküye cumhuriyeti mahkemelerince yasaklanan sitelere girmek bence doğru değil. Ayrıca paylaştığın program illegal'dir.
yeniköylü isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Share on Twitter

Alt 29.08.2009   #3 (permalink)
Special Member

Alıntı:
yeniköylü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Türküye cumhuriyeti mahkemelerince yasaklanan sitelere girmek bence doğru değil. Ayrıca paylaştığın program illegal'dir.

Valla yeniköylü arkadaşım "türküye cumhuriyeti" mahkemeleri yasakladıysa beni ilgilendirmez, Be Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıyım. Şaka bi yana bu ülkenin başbakanı youtube için ne olacak bu yasak kaldırılmayacakmı diye aynen şunu söyledi mikrofonlara youtube kapalı değilki ben giriyorum sizde girin.

Makat telif hakkı olan bir program değilki illegal olsun, ha diyecen kapatılan sitelere giriliyor ama, mahkemelere karşı geliyor. Ama mahkemeler kendi aldıkları kararlarla çelişiyorlar maalesef. Youtube'u niye kapattılar efendim Atatürke hakaret videosu yayınlanmış bilmem ne, kimi engelliyosun türkiyeden girenleri ya yurtdışından girip o videoyu görenler ne olacak. Atatürk'ü bizler zaten tanıyoruz kim olduğunu, nasıl olduğunu esas alabiliyorsanız yurt dışındakiler için alın önlem onlara kötü biriymiş gibi aksetmesin.

Makat DNS ayarlarını herkesin yaptığı gibi elle değiştirmek yerine otomatik değiştiren bir yama program.

Bunu kullanarak biz giriyorsak buda suç işe Başbakanımızda suçlu o zaman
Share on Twitter
Aşağıdaki 7 üye 7 adlı üyeye, bu güzel gönderi için teşekkür
CİDE-GÜRENLİ (31.08.2009), kanarya37 (24.11.2009), sehrazat (29.08.2009), şevval (29.08.2009), tanzer37 (19.11.2009), TayLan37 (29.08.2009), UMUTALİ (30.08.2009)

Alt 29.08.2009   #4 (permalink)
Super Moderator

sehrazat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür: 3.434
2.375 Gönderiye 4.729 Kere Teşekkür Edilmiş
Tecrübe Puanı: 10 sehrazat is a glorious beacon of lightsehrazat is a glorious beacon of lightsehrazat is a glorious beacon of lightsehrazat is a glorious beacon of lightsehrazat is a glorious beacon of lightsehrazat is a glorious beacon of light

Bu programı buraya koyarak kimseye girme zorunluluğu getirilmemiştir
isteyen kullanır,isteyen kullanmaz
herkesin özgür iradesi var
Aşağıdaki 3 üye 3 adlı üyeye, bu güzel gönderi için teşekkür
CİDE-GÜRENLİ (31.08.2009), tanzer37 (19.11.2009), TayLan37 (30.08.2009)

Alt 29.08.2009   #5 (permalink)
Special Member

Alıntı:
şehrazat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu paroğramı buraya koyarak kimseye girme zorunluluğu getirilmemiştir
isteyen kullanır,isteyen kullanmaz
herkesin özgür iradesi var
Program zaten üretici site üzerinden paylaşılmıştır, yani bizim sitemizden indirilmiyor sadece linki paylaşılmıştır burada kullanan kullanır bu tür programlar kullanmıyorum diyende yalan söyler
Share on Twitter
Aşağıdaki 4 üye 4 adlı üyeye, bu güzel gönderi için teşekkür
CİDE-GÜRENLİ (31.08.2009), sehrazat (29.08.2009), tanzer37 (19.11.2009), UMUTALİ (30.08.2009)

Alt 23.12.2009   #6 (permalink)
Acemi Er

Teşekkür: 0
0 Gönderiye 0 Kere Teşekkür Edilmiş
Tecrübe Puanı: 0 bayren is on a distinguished road
Standart tesekkürler

Alıntı:
sanalbaykus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Makat Nedir?

Okullar, işyerleri ve hükümetler gibi yüce kurumlar tarafından sansür uygulanan sitelere (youtube vb. gibi siteler)tıpkı eskisi gibi erişmenize yarayan ücretsiz basit bir yamadır. Diyeceksiniz ki adı ne biçim bunun J bunu geliştiren kişiler MAhkemeKArarıTemizleme demişler ve kısaca Makat olarak kısaltmışlar.
Nasıl?
İndir yazısına tıklayıp indirip tabiki ki sonrasında da kurduğunuzda hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Bilgisayarınıza hiçbir yan etkisi yoktur. Tüm yasaklı sitelere özgürce girebilirsiniz. Ben kullanıyorum hiçbir yan etkisini görmedim J Artık yok T-tunnel, yok V-tunnel, yok bolu tüneli vs. ile uğraşmayın J

Program adresi: [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. ]
bayren isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Share on Twitter

Etiketler
2008 yasakli sitelere girmek icin dns, agdan yasakli siteye girmek, butun yasakli siteler, butun yasakli sitelere, butun yasakli sitelere girme, dns adres, dns adresi ile yasakli sitelere girme, dns adresi ile yasakli sitelere girmek, dns adresi knight girmek icin, dns adresi yasakli site, dns adresi yasakli siteler, dns adresleri, dns adresleri yasakli site, dns ile sitelere girme, dns ile yasakli, dns ile yasakli siteler, dns ile yasakli sitelere girmek, dns ip yasakli sitelere girme, dns sitelere girmek, dns yasakli, dns yasakli site, dns yasakli siteler, engel, engeli sitelere erişim, engellenen sitelere erişim, engellenmiş sitelere erişim, engelli siteler, engelli sitelere, engelli sitelere erişim, engelli sitelere erişim dns, erişim engellenen sitelere giriş, erişim engelli siteler, erişim engelli sitelere giriş, erişimi engelli siteler, forumtr yasakli sitelere programsiz girmek, girmek dns, girmek icin site, hatta girme, hatta girme siteleri, kapalı sitelere erişim, knight a girmek icin dns, knight a girmek icin ip, knight a girmek icin ip adresleri, mahkeme kararı, makat, makat indir, makat nedir, makat programı indir, makat programı nedir, sitelere erisim, sitelere erişim, tüm sitelere erişim, yasak, yasakli sitelere, yasakli sitelere girme programsiz, yasakli sitelere girme yontemleri, youtube, youtube ilk video, youtube kapalımı, youtube nasıl girerim, youtube nasıl girilecek, youtube ne zaman açılacak, youtube ne zaman kuruldu, youtube niye yasaklandı, youtube türkiyeden erişim, youtube videolarını nasıl izlerim, youtube videolarını sitemde nasıl oynatırım

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil