Forum’a yeni üye olan ya da üye olacak arkadaşlarımızın dikketine…
Forum’a yeni üye olan ya da üye olacak arkadaşlarımızın dikketine…
- Üyeliğinizin tamamlanabilmesi için üye olurken vermiş olduğunuz e-mail’e gelen linkten kendinizi aktif etmeniz lazım. Aktivasyon mailiniz size gelmediyse önemsiz maillerinizide kontrol ediniz.
- Aktivasyonunuz bitip foruma giriş yaptıktan sonra önce [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. ] ayarlarınızı gözden geçiriniz daha sonra da [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. ] bölümünde kendinizi kısa ve öz tanıtan bir konu açmanızı tavsiye ederiz. (Herkes tek tek kimsin necisin diye sormasın diye) Birde lütfen tanışma konunuzun başlığı selammmmmm, ben geldimmmmm, bende burdayımmm şeklinde abuk subuk uzatarak değilde "Merhaba Ben ......", "Selam Ben....." , "Selamün Aleyküm Ben...." Ahmet, Mehmet, Ali Veli artık isminiz neyse o şekilde yazınızki tanışma konusu başlıkları anlaşılsın birbirine karışmasın.
- Sohbet bölümüne katılabilmeniz için yukarıda da belirtiğimiz gibi önce tanışma konusu açmalısınız daha sonra da forum’daki konulara katılım yapmalısınız.
- Forumda karşılaştığınız sorunlar olursa [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. ] bölümüne yazarak yada bu konunun devamına yazarak yardım isteye bilirsiniz.
Aşağıdaki 9 üye 9 adlı üyeye, bu güzel gönderi için teşekkür